KuopionElo

Uudestaan nuori Elo

Olen sitä ikäluokkaa, joka on saanut kuulla vanhemmalta sukupolvelta, kuinka kaupungissa oli kolme pääsarjajoukkuetta. KuPS, KPT ja Elo. Suoraa sanottuna kadehdin noita aikoja. Kolme pääsarjajoukkuetta!

Itkonniemen Everton – Nimi mitä en ole ikinä sisäistänyt. Elo on aina ollut punainen, Everton edustaa minulle sinistä. Itkonniemi – Elon koti. Kuntonsa puolesta kentällä ei saisi pelata jalkapalloa, mutta Itkonniemi on ikuisesti Elon koti.

Ensi kausi on minulle viides kausi Elossa ja reissu on ollut kyllä mahtava.

Tälle kaudelle harjoituksiin ilmestyi toista kymmentä elämänsä kunnossa olevaa parikymppistä ukkoa. Ja voin sanoa, että muutosta on näkynyt kaikessa. Yhtäkkiä ei allekirjoittanutkaan päässyt enää yhtä helpolla. Tilanteisiin onkin mentävä kovempaa, jos pallon kanssa sieltä haluaa tulla. Juoksut juostava loppuun asti, jos haluan harjoitteen voittaa. Vartiointitilanteissa onkin oltava hereillä, jos haluaa estää kaveria tekemästä maalia. Kysymys ei ollutkaan enää, että pärjäänkö kolmannessa divisioonassa vaan että pärjäänkö Kuopion Elon harjoituksissa!

Tilanne on suoraan sanottuna aivan Mahtava! En ole ollut näin innoissani jalkapallon pelaamisesta sen jälkeen, kun 18-vuotiaana pääsin Palloseuran liigaryhmään mukaan. Vajaan kolmenkymmenen pelaajiston ringistä suurin osa taitaa olla vielä alle 20-vuotta. Nämähän vielä kehittyvätkin vielä tästä.

Ensi kauden pelimme taidetaan suurimmaksi osakseen pelata perjantaisin ja vieläpä Väre-areenalla. Voin luvata, että kannattaa tulla paikalle!

P.S Räsä tekee ensi kaudella vähintään sen kolme häkkiä.

-Niki Berg, Bergin suvun pisin

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *