KuopionElo

Elo palapalalta

#2 Mikko Piirala (Toinen kausi)
Tämä nappisilmäinen hupsuttelija toipuu vielä viime kauden loukkaantumisesta. Loppukaudesta ehkä jo haastaa laitapakin tonttia. Toimii tarvittaessa huoltajana, huoltopäällikkönä tai joukkueenjohtajana! Iso koppipelaaja! Fyysisesti pieni. 

#3 Ville Väänänen C (Ensimmäinen kausi)
Valtakunnan parhaimpia pallonriistäjiä. Villelle ei omista vasenta jalkaa, mutta oikean ulkosyrjä tuntuisi palvelevan häntä vähintäänkin yhtä hyvin. Näkyvä kenttäpelaaja. Äänekäs koppipersoona. Taistelee minun kanssa sakkokeisarin tittelin voitosta

#4 Joni Lipponen (Kolmas kausi)
Minun suosikkini marjastaja. Fyysinen olemus ei sitä ehkä ilmianna, mutta kentällä fyysinen ja kovaa pelaava toppari. Saapui joukkueeseen pari vuotta sitten siloposkisena alaikäisenä ja jostain syystä on saanut minun rankkarikorttini. 

#5 Aleksi Koistinen (Ensimmäinen kausi)
Armeija on vielä pitänyt Aleksi sen verran kiireisenä, etten ole vielä päässyt kunnolla tutustumaan miehen sisimpään. Pallolinko, heittää pallon pidemmälle kuin minä potkaisen.

#6 Tomi Räsänen (∞ kausi)
Polkee pyörällä treeneihin, kesät talvet. Jyväskylään viittaavat treenivarusteet olemme onneksi häneltä onnistuneet riisumaan tässä vuosien varrella. Tämän miehen collegehousut ja Reinot ovat kyllä legendaarisessa asemassa.

#7 Atte Eskelinen (toinen kausi)
Pallotaituri ja näiden leveyspiirien parhaimpia pallonkuljettajia. Riistä pallo, anna Atelle, hengähdä ja seuraa. Tätä minä noudatan pitkälti. Ei ehkä äänekkäin koppipelaaja, mutta kyllä tästäkin siloposkinen hupsuttelija löytyy.

#8 Martin Korvela (Ensimmäinen kausi)
Työmyyrä! Kentällä ja kentän ulkopuolella. Joukkueen kokeneimpia pelaajia, sillä Maralla taitaa olla yli 50 ottelua Kakkosessa. Sakkokassan vartija ja sitä kautta minulle hyvin läheinen persoona.
Perheensä toinen jäsen, jonka kanssa olen nyt saanut pelata. Veljensä ei osannut mitään muuta kuin maalinteon. Mara voisi tästä muutaman vinkin kysäistä.

#9 Ilari Kekäläinen (Ensimmäinen kausi)
Armeijan vihreä on tässäkin tapauksessa evännyt minulta mahdollisuuden tutustua Ilariin tarkemmin. Laituri kun valitsi pelinumerokseen 9 niin vähän kyseenalaistin, mutta on tässä jo todistettu että osaa myös maalinteon.

#10 Pekka Pentikäinen (∞ kausi)
Joukkueen hassuttelija. Vaikea kertoa PP:stä mitään, mitä ei Pekan insta olisi jo kertonut. Jos joku tämän tekstin nyt lukee niin voi olla että minua ei uskota mutta sanon sen silti. Pekka on aikuistunut tälle kaudelle! Junnuvuosina oltiin topparipari, näitä aikoja minulla ei ole ikävä. 

#11 Jesse Haaranen (Viides kausi)
Kultakutri ja joukkueen söpöin pelaaja. Ohittaa tekemättä minkäänlaista harhautusta. Ei minulla muuta!

#12 Tommi Pasanen (Toinen kausi)
Helsingin lahja Elolle. Poikkeuksellisen vahva halu tehdä maaleja! Elää linjan puhkovista juoksuista. Hassuttelija.

#14 Juho Leskinen (Toinen kausi)
Talven kuntotesteissä Lese löi pöytään sellaiset tulokset, että pois alta. Ulkoinenkin olemus kertookin sen että aikaa on salille vietetty. Mitä nyt muutama jalkapäivä ehkä jätetty välistä. Kentällä vahva jässikkä ja äärimmäinen pelote erikoistilanteisiin!

#15 Tuukka Partanen (Ensimmäinen kausi)
Tämä vesipeto saalistaa kentällä, että sen ulkopuolella. Hahmottaa kentän todella hyvin. Parikin kertaa on pitänyt kysyä talven aikana treeneissä, että oliko vahinkosyöttö vai näitkö todella minut. Vapaa-ajalla viettää aikansa armeijassa ja tassilattialla.

#16 Luukas Kosunen (Ensimmäinen kausi)
All-around-pelaaja. Tuntuu että Luke hoitaa tontin kuin tontin. Kovasti minulle on puhuttu, että mies osaa maalejakin tehdä kun ”omalle” paikalleen hyökkääjäntontille pääsee. Mutta hattua nostettava Lukelle. Aika moni hyökkääjä, joka olisi laitettu niin puolustajaksi että laitalinkiksi, olisi alkanut mutisemaan. Ei Luke.

#18 Jesse Kauhanen (Ensimmäinen kausi)
Varkauden Voima! Isoksi voimapesäksi todella taitava pallonkin kanssa. Ilmoittautunut kilpailuun aloittavan topparin paikasta.  Joukkueen lokit pyörivät Jessen ympärillä.

#19 Eerik Miettinen (Ensimmäinen kausi)
Turun seudulta voi tulla hyvääkin. Eerik on eteenpäin puolustava, nopea ja äärimmäisen hyvän vartalon omaava turkulainen. Mahottoman söpö!

#22 Iivo Koskinen (∞ kausi)
Kukaan ei pelaa niin lujaa kuin Iivo. Olen väistänyt itsekin tilanteen tai toisen tämän teräsveturin alta. Yllättävän hyvä jalalla, mutta en ole ikinä nähnyt koskettavan palloa vasemmalla jalalla. Joukkueen toisen parran omistaja.

#23 Simo Härkönen (Ensimmäinen kausi)
Härkä. 

#24 Jesse Voutilainen (Ensimmäinen kausi)
Luonnon lakeja uhmaava juoksukone! Pelin aikana juoksee kevyesti toistakymmentä kilometriä. Syöttää tällä kaudella kymmenkunta maalia vähintään. 

#25 Konsta Kosunen (Ensimmäinen kausi)
Armeijasta nyt käsittääkseni kotiutunut. Veljensä tapaan hyökkääjä, niin voisin kuvitella että jossain vaiheessa nähdään Kosunen&Kosunen kärkiparina.

#26 Niklas Mäkelä (Ensimmäinen kausi)
Minun suosikkejani! Puoli vuotta nyt olen miehen perässä juossut treeneissä, enkä vieläkään ole kiinni saanut. Rauhallinen, hahmottaa kentän loistavasti ja liikkuu todella hyvin. Kouvola tausta nyt voidaan laskea pieneksi miinukseksi.  Käsittääkseni myös sinkku.

#27 Taneli Heiskanen (Ensimmäinen kausi)
Tanelin vasenta jalkaa ei voi ylistää liikaa. Parempaa laukausta omaavaa pelaajaa en ole tavannut. Unohtamatta miehen ensimmäistä kosketusta, on nimittäin hyvä.

#28 Harkko Helvelahti (Toinen kausi)
Viime kauden paha loukkaantuminen on nyt selätetty ja pikkuhiljaa Harkko on pääsemässä 100% kuntoo. Hyvä kahden suunnan laitapelaaja. 

#29 Joni Rytkönen (Kolmas kausi)
Taiteilija. Hyvän laukauksen omaava pelaaja. Väittäisin että pitää itseään enemmän laitapelaajana, mutta minä lasken Jonin all-around-tyypiksi. Hoitaa tonttinsa paikalla kuin paikalla. 

#30 Veikka Riekkinen (Ensimmäinen kausi)
Vahva & jykevä toppari! En todennäköisesti lähti haastamaan Veikkaa pääpalloissa. Selkään saisin.

#33 Olli Eskelinen (Ensimmäinen kausi)
Striker! Olli on jo muutaman maalinkin päässyt törkkimään. Irtoaa hyvin linjasta ja Elon hyökkääjäksi yllättävän hyvä viimeistelemään. 

#52 Aapeli Alava (Ensimmäinen kausi)
Hyvin oudon numeron Api valitsi itselleen, mutta menkööt. Sen verran hyvä jalka että eiköhän me voida yksi numero anteeksi antaa.

#99 Jussi Tuomi (Toinen kausi)
Jussi on maalivahti, jonka haluan omalle puolelleni. Miehestä huokuu itsevarmuus että isännän elkeet. Hyökkääjä kun tulee 16-alueen sisälle niin tietää heti kenen hiekkalaatikko se on ja kenen sääntöjä siellä noudatetaan.

-Niki Berg

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *