KuopionElo

Tervetuloa tutustumaan Elo P17-joukkueeseen!

Joukkueen mukana ovat myös tärkeät yhteistyökumppanimme. Heidän avullaan lajin harrastaminen on pelaajille mahdollista ja edullista. Tutustu sponsoreihimme alta ja alabannerista.   Joukkueen pääyhteistyökumppaneina toimivat kaudella 2024 Gebwell Oy, Timanttityö J.Immonen Oy ja Tapojärvi Oy. Muut sponsorit löydät sivun alareunasta. Elo P17- joukkue kiittää lämpimästi jokaista yritystä!

Kuopion Elon P17- joukkue kaudella 2024

Upouudessa Elon P17-joukkueessa on tällä hetkellä noin parikymmentä innokasta futaria. Lisää pelaajia mahtuu vielä mukaan ja pidämme ovia joukkueeseen auki koko kauden ajan. Tervetulleita joukkueeseen mukaan ovat vuosina 2007 ja 2008 syntyneet futarit. Yhteinen missiomme on mahdollistaa pelaaminen ja kehittyminen hyvässä porukassa ja edullisin harrastuskustannuksin. Teemme tiivistä yhteistyötä seuran muiden joukkueiden kanssa, etenkin Elo Akatemian ja P15:n kanssa. Joukkue osallistuu Palloliiton P17 Kakkonen- aluesarjaan ja pelaa myös harjoituspelejä aktiivisesti.  

Harjoitukset kesäkaudella

Harjoitukset sarjakauden pelien ohella touko-lokakuussa pidetään pääsääntöisesti pari kertaa viikossa Kuopiossa. Joukkueella on vakiovuorot Puijon stadionilla MAANANTAISIN klo 19.30-21.00  ja KESKIVIIKKOISIN klo 16.30-18.00 

Joukkueessa pelaaminen halutaan pitää ehdottomasti myös kukkarolle maltillisena. Seuran jäsenmaksu on vain 35€ ja sen päälle arvio muista kauden kuluista on 300-400€/pelaaja. Harrastaminen kun ei saa jäädä rahasta kiinni!

Tiedotamme joukkueen toiminnasta Nimenhuuto-palvelun kautta ja WhatsApp-ryhmässä. Nimenhuudon löydät (voit liittyä itse): https://kuopionelop17.nimenhuuto.com/ 

Lisätietoja:

Joukkueenjohtajat

Erno Kääriäinen p.0440418408/erno.kaariainen(a)gmail.com ja

Jarno Kananen, p. 050307 5863/jarnokananen(a)hotmail.com

Valmennustiimi

Mika Meriläinen, Sauli Lehtoranta, Tomi Kaasinen, Tomi Makkonen ja Niki Berg. 

Jos olet kiinnostunut tulemaan taustatiimiin, ota yhteyttä! 

Joukkueemme yhteistyökumppanit

Edullisen harrastamisen mahdollistavat seuraavat yhteistyökumppanimme