KuopionElo

 

ELO 15- syntyneiden joukkue

Kuopion Elon 2015 syntyneiden joukkue aloitti toimintansa toukokuussa 2023. Tarjoamme pelaajille tavoitteellisen ja kannustavan harjoitteluympäristön. Osallistumme aktiivisesti peleihin ja turnauksiin. Tavoitteena on kannustaa pelaajia liikunnalliseen arkeen.

Kehitämme ryhmässä toimimisen taitoja ja harjoitamme keskittymistä kuuntelemaan ohjeita sekä toimimista annettujen ohjeiden mukaisesti. Pyrimme kehittämään lajitaitoja sopivin harjoittein ja pienpelejä pelaamalla.

Joukkueessa on 23 poikaa. Osa pojista on aloittanut jalkapalloharrastuksen jo aikaisemmin ja osa joukkueeseen liittyessä. Kaudella 2023-2024 joukkueen toimintaa sponsoroi Rakennusliike Salminen oy, Juhin rakennus oy ja Vararengasravintolat oy.

Talvikaudella 2023-2024 harjoittelemme kerran viikossa futsalia Martti Ahtisaaren koulun salissa ja kerran viikossa jalkapalloa Lippumäen ylipainehallissa. Kesäkaudella 2024 harjoittelemme jalkapalloa kaksi kertaa viikossa. Lisäksi poikia ohjataan omatoimiseen harjoitteluun palloliiton suositusten mukaisesti.

Harjoittelukaudella järjestetämme aktiivisesti harjoitusotteluita ja osallistumme KuPS:n Tenavaliigaan, Prisma-turnaukseen ja Palloliiton Piirisarjaan. Näiden tapahtumien lisäksi pyrimme osallistumaan muihinkin peli- ja turnaus tapahtumiin. Koulutamme valmentajia Elon strategian mukaisesti.

Harrastusmaksut kaudella 2023 olivat noin 300€/pelaaja. 

Joukkueenjohtaja: Salla Lommi, sallalommi@gmail.com, 050 5630910

Joukkuettamme sponsoroivat: