KuopionElo

Kuopion Elon 2014-syntyneiden poikien joukkue aloitti toimintansa kesällä 2020. Harjoittelemme Saaristokaupungin alueella. Joukkueeseen kuuluu 30 poikaa sekä 7 valmentajaa, rahastonhoitaja ja joukkueenjohtaja. Lisäksi pelaajien vanhemmat toimivat tarvittaessa turnauksissa apuvalmentajina ja huoltajina.

Kesäkaudella harjoittelemme jalkapalloa 2 kertaa viikossa: kerran Lippumäen ylipainehallissa ja kerran Lippumäen ulkotekonurmella. Osallistumme kesällä Palloliiton itäisen alueen aluesarjaan, kolmella joukkueella KuPS:n Tenavaliigaan, Prisma-turnaukseen ja mahdollisesti muihinkin järjestettäviin turnauksiin. Pelaamme myös ystävyys-/harjoitusotteluita lähialueen joukkueiden kanssa.

Talvikaudella harjoittelemme 2 kertaa viikossa monilajisesti jalkapalloa, futsalia ja salibandya. Kerran viikossa pidämme jalkapalloharjoitukset Lippumäen ylipainehallissa. Lisäksi kerran viikossa treenaamme Martti Ahtisaaren koulun salilla vuorotellen futsalia ja salibandya. Talven aikana osallistumme kolmella joukkueella Welhojen Junnuliigan salibandyturnauksiin ja mahdollisuuksien mukaan johonkin järjestettävään jalkapalloturnaukseen.

Koulutamme aktiivisesti valmentajiamme Palloliiton valmennuskursseilla. Pyrimme siihen, että harjoittelu on tehokasta ja kehittävää, mutta ensisijaisesti hauskaa yhdessä tekemistä.

Vuoden 2023 harrastuskustannukset joukkueessamme olivat vain noin 260 euroa per lapsi.

Lisätietoja

Joukkueenjohtaja
Mika Komppula
050-520 7500
mika.komppula@gmail.com

Juniorivastaava
Petteri Hämäläinen
040-556 2462
petterihamalainen78@gmail.com

Elon 2014 syntyneiden yhteistyökumppaneina toimii