KuopionElo

Elo 13 syntyneiden joukkueen toiminnan tavoitteena on olla matalan kynnyksen harrastustoimintaa, johon voivat osallistua jalkapallosta kiinnostuneet tämän ikäryhmän lapset taitotasoon katsomatta. Myös harrastusmaksut pyritään pitämään maltillisina. Joukkueeseemme kuuluu noin 26-30 pelaajaa. Pyrimme tarjoamaan lapsille mielekästä ja iloa tuottavaa harrastustoimintaa kolmesti viikossa toteutettavien harjoitusten sekä erilaisiin turnaustapahtumiin osallistumisen kautta.

Lajiharjoittelun ohella harjoitellaan myös mm. oman toiminnanohjauksen taitoja, olemista ja toimimista muiden kanssa, sietämään pettymyksiä ja iloitsemaan onnistumisista sekä ottamaan vastaan palautetta. Joukkueessamme pyritään kannustavaan ilmapiiriin ja pyritään huomioimaan onnistumisia niin pelitaidollisissa asioissa kuin tsemppihengessä toimimisessa.

Kesäisin harjoittelemme jalkapallo 2-3 kertaa viikossa ja osallistumme ainakin Palloliiton aluesarjaan, KuPS:n tenavaliigaan ja pariin turnaukseen. Talvisin harjoittelemme koulujen saleissa 2 kertaa viikossa futsalia/jalkapalloa ja kerran viikossa lippumäen ylipainehallissa jalkapalloa. Talvella osallistumme Palloliiton futsalin aluesarjaan ja pariin jalkapallo turnaukseen.   

Harrastuskustannukset olivat kaudella 2023 vain noin 300€/pelaaja. 

Lisätietoja

Joukkueenjohtaja
Marko Turunen 0405819024
marko.turunen@lassila-tikanoja.fi

Juniorivastaava
Petteri Hämäläinen
petterihamalainen78@gmail.com