KuopionElo

Tervetuloa tutustumaan Elon 2013 syntyneiden joukkueeseen!

Joukkueen mukana ovat myös tärkeät yhteistyökumppanimme. Heidän avullaan lajin harrastaminen on pelaajille mahdollista ja edullista. Tutustu sponsoreihimme alabannerista. Joukkueen yhteistyökumppaneina toimivat kaudella 2024 Kallaveden työurapalvelut, LVI-Automaatio ja Korjauspalvelu Ky, Comatec Group, J.Rinta-Jouppi Oy, Hide-a-lite, LVI MiHa Oy ja SeaPack Oy.

Elo 2013 syntyneet joukkue kiittää lämpimästi jokaista yritystä!

Kuopion Elon 2013 syntyneiden joukkue kaudella 2024

 Elo 2013 syntyneiden joukkueen toiminnan tavoitteena on olla matalan kynnyksen harrastustoimintaa, johon voivat osallistua jalkapallosta kiinnostuneet tämän ikäryhmän lapset taitotasoon katsomatta. Myös harrastusmaksut pyritään pitämään maltillisina. Joukkueeseemme kuuluu 30 pelaajaa. Pyrimme tarjoamaan lapsille mielekästä ja iloa tuottavaa harrastustoimintaa kolmesti viikossa toteutettavien harjoitusten, palloliiton sarjatoimintaan sekä erilaisiin turnaustapahtumiin osallistumisen kautta.

Lajiharjoittelun ohella harjoitellaan myös mm. oman toiminnanohjauksen taitoja, olemista ja toimimista muiden kanssa, sietämään pettymyksiä ja iloitsemaan onnistumisista sekä ottamaan vastaan palautetta. Joukkueessamme pyritään kannustavaan ilmapiiriin ja pyritään huomioimaan onnistumisia niin pelitaidollisissa asioissa kuin tsemppihengessä toimimisessa.

Kesäisin harjoittelemme jalkapallo 2-3 kertaa viikossa ja osallistumme Palloliiton aluesarjaan, KuPS:n tenavaliigaan ja alueelliseen harrasteliigaan. Lisäksi käymme useammassa eri turnauksessa. 

Talvisin harjoittelemme koulujen saleissa 2 kertaa viikossa futsalia/jalkapalloa ja kerran viikossa lippumäen ylipainehallissa jalkapalloa. Talvella osallistumme Palloliiton futsalin aluesarjaan ja käymme muutamassa jalkapallo turnauksessa.   

Harrastuskustannukset olivat kaudella 2023 vain noin 300€/pelaaja. 

Lisätietoja:

Joukkueenjohtaja
Marko Turunen 0405819024
make.turunen(a)live.com 

Valmennustiimi: Sampsa Pitkänen, Antti Kervinen, Toni Karhunen, Pasi Tenhunen

Joukkueemme yhteistyökumppanit

Edullisen harrastamisen mahdollistavat seuraavat yhteistyökumppanimme