KuopionElo

Juniorivastaavan terveiset

Kirjoittajana Petteri Hämäläinen

Juniorivastaavan terveiset

Jalkapallokausi on pyörähtänyt käyntiin ja ennätyksellisen vilkas kesä junioreiden näkökulmasta on käynnissä. Joukkueita junioripuolella on jo seitsemän.  

On ollut mukava seurata junioreiden onnistumisia ja peli-iloa. Myös vanhempien kannustus kentän laidalla on ollut kaikin puolin ilahduttavaa. 

Itselleni hienointa on ollut seurata Elon ensimmäisen tyttöjoukkueen alkutaivalta. Siellä liikunnan riemu tulee todella hyvin esille. 

Jos joku asia sitten huolestuttaa on se, että taustahenkilöitä ja aktiivisia vanhempia talkoisiin ja muihin yhteisiin tapahtumiin tarvitaan vieläkin enemmän. Jokaista vastuunkantajaa todella tarvitaan. Toki meille on onneksi saatu todella aktiivisia vastuunkantaja joukkoihimme, ilman heitä ei olisi joukkueita. Junioritoimintamme vastuunkantajista kukaan ei saa korvauksia tehtävistään, joten voidaan puhua kutsumustehtävistä. Lisää kuitenkin tarvitaan, jotta voisimme perustaa uusia joukkueita ja mahdollistaa yhä useammille lapsille ja nuorille mahdollisuuden liikkua. Pelaajia tuntuu kyllä riittävän. 

Junioritoiminnassa emme kynsin hampain kasvua tavoittele, mutta jos saisimme ehjän pelaajapolun seuramme aikaan aina 5-6 vuotiaista edustusjoukkueeseen saakka, niin emme siitä pahastuisi😊

Hyvää jalkapallon ja liikunnan täyteistä kesää toivottaa

-Kuopion Elon juniorivastaava Petteri Hämäläinen

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *