KuopionElo

Kakkosessa 2023

Aluksi. Kaikille oikein hyvää ja onnellista vuotta!
Vuodet vierivät. Tulevalla kaudella saan olla mukana Elon edustusjoukkueen valmennus tiimissä. Kiitos siitä.

Elo on osa suomalaista ja kuopiolaista jalkapallokulttuuria. Sitä sain kokea viime kaudella, kun lukuisat utelut, kyselyt ja kannustukset saavuttivat minua eri kanavien kautta. Ja ympäri valtakuntaa. Myös kasvotusten sain kertoa Elon kuulumisia mm. Helsingissä. Pelkästään positiivista oli minulla kerrotavana.

Taitaa olla neljäs kerta, kun saan olla mukana Kakkosen ”kuvioissa”. Kuopiossa aiemmin, Helsingissä Kiffenin valmentajana sekä tätä ennen Iisalmessa. Kuten varmasti kaikki tietävät Kakkonen on Kolmosta tasokkaampi sarja. Ka tietysti haasteellisempi.

Elo pelasi viime kaudella toki erinomaisesti. Kiitokset kuuluvat pelaajille, joiden taitotaso oli hyvää ja jopa erinomaista. Uskallan myös väittää , että osa menestyksestä kuuluu taustatiimille, joka pelaajien lailla sitoutui tekemään kaikkensa, jotta tavoitteet toteutuisivat. Ja niinhän tapahtui.

Uusi vuosi, uusi kausi ja uudet ”kujeet”. Uusia pelaajia on ringissämme samoin kuin taustavoimissa. Tervetuloa! Viime kaudenkin perusteella voin vain todeta, että Elossa on hyvä olla.

Toivon kaikille Elolaisille mielekkäitä hetkiä rakkaan lajimme piirissä. Olen elämäni varrella, sen jälkipuoliskolla saanut usein todeta, että yksin olen voimaton, mutta kimpassa meissä on voimaa. Tähän uskon tänäänkin ja tulevalla kaudella.

-Atik Ismail

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *