KuopionElo

Elo pala palalta vol 2.0

Kirjoittajana Niki Berg

Viime kauden tapaan avaan omin sanoin tämän kauden joukkueen. Viime kaudelta pyydettiin myös tausta henkilöistä esittelyä niin teen heistä omansa ”Taustat Elossa” osion.

#1 Joonas Partanen (Ensimmäinen kausi)

Kolmas kerta kun saan nauttia Joosun joukkuekaveruudesta. Kentällä ja somessa loistava maalivahti. Vaikka maalivahdit eivät nyt samaa ihmislajia olekaan, mitä me tavan tallaajat, niin Joosu on niin lähellä ihmistä kuin maalivahti vain voi olla. Kovasti väittää minulle minulle, että veskareiden vapautuis mm. juoksutestistä olisi oikeudenmukaista. Pyh!

2 Mikko Piirala (Kolmas kausi)

Minun suosikkeja! Joukkuepelaaja! Hassuttelija! Jos allekirjoittanut sattuu maalin tekemään niin tämä on se mies jonka luokse minä kimpoan tuulettamaan. Loukkaantumisista huolimatta on aina joukkueen tukena ja turvana. Toiminut huoltajana, agenttina, joukkueenjohtaja ja varmasti hierojanakin jos vain annettaisiin. Jostain kouvolan pikkukylästä kotoisin.

#3 Ville Väänänen (Toinen kausi)

Taklaa, riistää ja suojaa palloa enemmän kuin hyvin. Syöttövalikoima on Villellä valtava, mutta vain oikealla jalalla. Vasen ei häntä palvele edes tukijalkana. Loukkaantumiset kiusanneet myös häntä.

#4 Joni Lipponen (Neljäs kausi)

Joni ollut meillä mukana nelos-divarista asti.Pelit kun kovenevat niin samassa suhteessa nousee myös Jonin pelin taso. Uskomattoman rauhallinen pallon kanssa. Varasti minun rankkikortin, enkä tätä hänelle anna ikinä anteeksi. Tyrit vielä ;D

#6 Tomi Räsänen (∞ kausi)

Listattu Wikipediassa Kuopion Elon sivulla ”tunnetuksi pelaajaksi”. Ja syystäkin! Elon historian paras maalintekijä kautta aikain. Ei välttämättä äänekkäin koppipelaaja, mutta silloin kun Räsä puhuu niin silloin kuunnellaan. Saunailtojen beerbongin kruunattu kuningas.

#8 Martin Korvela (Toinen kausi)

Työmyyrä. Kentällä ja kentän laidalla. Mitä ikinä tämä mies tekeekään niin laittaa siihen 100% itsestään. Ajattelee enemmän muita kuin itseään.

#9 Ilari Kekäläinen (Toinen kausi)

Laitapelaaja, joka osaa olla vaarallinen pallon kanssa. Loistava kuljettaja että ohittaja. Harmillisesti koulu vei hänet Joensuuhun niin ei pääse osallistumaan tällä hetkellä harjoituksiin kovin usein, mutta varmasti tulee tekemään sen kahdesta neljään erittäin tärkeää maalia ensi kaudella.

#10 Pekka Pentikäinen (∞ kausi)

Ikoninen Elon hyökkääjä. Pekka on todistanut minulle sen että myöhemmälläkin iällä voi kehittyä jalkapalloilijana. PP10 on klassinen keskushyökkääjä, jonka vahvuudet nousevat esille mitä lähempänä vastustajan maalia päästään. Jälkipelien johtaja.

#11 Olli Eskelinen (Toinen kausi)

Petollisen hyvä viimeistelijä. Välillä tuntuu ettei Olli muuta osaakaan kuin tehdä maaleja. Ensi kaudelle ennustukseni on 13 häkkiä Ollille. Minä teen 4.

#12 Tommi Pasanen (Neljäs kausi)

Huomasin tässä yksi päivä että sehän on Tommille jo neljäs kausi Elossa. Etelän kasvatti valitettavasti viettää kesänsä kehä kolmosen sisäpuolella. Syytä tähän en tiedä, enkä itseasiassa halua edes ymmärtää. Hyvin perinteinen puhkovia juoksuja tekevä hyökkääjä, jota ei ole pituudella pilattu. Minun hovikuski

#13 Allekirjoittanut (Kuudes kausi)

Numeron 13 valinta tulee Isän pelinumerosta

#14 Joonas Nissinen (Ensimmäinen kausi)

Akateemikko. Olen Nisun tiennyt jo nimeltä ja pelaajana hänen C-juniori vuosistaan saakka. Nyt ensimmäistä kertaa pääsen nauttimaan miehen lämpimästä seurasta näin joukkuekaverina. Huhut kertovat että pitäisi myös olla fiksu mies. Osaa myös pelata jalkapalloa.

#16 Miika Töyräs (Ensimmäinen kausi)

Joukkueen kaunein hymy, pepsodent. Pelimatkoilla tulen varmasti häviämään tälle miehelle budjettini bussin korttipöydässä. Tämän puolen vuoden harjoitusjakson jälkeen tuntuu siltä että olisin hänen kanssaan joukkuekaverina jo vuosia. Ihan ok myös torjumaan palloja. a.k.a maalivahti.

#17 Eetu Tenhunen (Ensimmäinen kausi)

Iisalmen lahja osaa muuten juosta. Halusin hänelle eläinvertauksen. Siispä googletin ”which animal can run the longest”. Strutsi! Juoksee kuulemma maratonin arviolta 45 minuuttiin. Ei ole kaukana Eetusta. Hyvin monipuolinen jalkapalloilija on tämä meidän strutsimme. Uskon että ennen kuin tämä kausi päättyy, Eetu on valloittanut itselleen avauspaikan. Pelipaikkaa en uskalla veikata.

#18 Jesse Kauhanen (Toinen kausi)

Varkauden voima! Pelasi viime kaudesta suurimman osan topparina. Nyt näyttäisi että on palaamassa vanhalle paikalleen keskikentän keskelle. Kauha kun pääsee pallon kanssa vauhtiin, niin sitä on muuten vaikea pysäyttää. Potentiaalinen kamppailija sakkokeisarin tittelistä minun kanssa.

#19 Eerik Miettinen (Toinen kausi)

Viime kauden kirjoituksessa mainostin Eerikin söpöyttä. On edelleen mahdottoman söpö, mutta on se tämä mies kyllä myös kuin veistos. Nopea, pallovarma ja hyvin avaava toppari. Ei sitä voi oikein muuta pyytäkään. Puhelin numeron ehkä.

#20 Veeti Lehtimäki (Ensimmäinen kausi)

Laitapelaaja, minun silmissäni hyökkäävä laitapakki. Nykytermeissä ehkä jopa wing-back.  Satunnaisesti Elon harjoituskentällä kuuluu myös voimasana tai toinen. Korkealla todennäköisyydellä kyseinen huudahdus lähti tämän miehen keuhkoista. Kopissa hyvin usein vieruskaveri. Hyvä sellainen.

#21 Miro Siltavuori (Ensimmäinen kausi)

Joukkueen kapteeni. Nuoresta iästään huolimatta, kypsä! Voisin hyvin kuvitella, että pelitaitojensa osalta Miro voisi pelata mahdollisesti korkeammallakin kuin kakkosessa. Aika näyttää.

#22 Iivo Koskinen (∞ kausi)

Vaikka vastassa oli minkäänlainen mörkö tahansa, Iivo ei arastele laittaa kroppaansa väliin. Ehkä 5-7 vuotta sitten Iivo kysyi minulta millä sarjatasolla hän mielestäni pärjäisi. Vastasin silloin ”2-div.”. Nyt hän pääsee todistamaan minut oikeaksi.

#24 Jesse Voutilainen (Toinen kausi)

Vasemman pakin tontti oli viime kaudella itseoikeutetusta tämän miehen! Syötti minulle sieltä muutaman maalinkin. Kiitos! Jesu on joukkueemme kokeneempaa kaartia. Saunailtojen ykköshyökkääjiä!

#27 Taneli Heiskanen (Toinen kausi)

Jos jalkapalloa pelattaisiin vain vasemmalla jalalla, Taneli olisi vähintäänkin maajoukkueessa. Mutta tästä miehestä pitäisi sanoa nyt jotain muutakin kuin vasen jalka tai ensimmäinen kosketus. Aina iloinen ja positiivinen. En ole varmaankaan kertaakaan tavannut thaimaata möksönmöksö.

#32 Aku Lindström (Ensimmäinen kausi)

Jos minulta kysytään, niin yksi kouvolalainen on tarpeeksi kouvolalaisuutta yhteen jalkapallojoukkueeseen. Aku nosti tämän määrän nyt kahteen. Ensi vaikutelmalta pelästyin tätä. Kuitenkin heti ensimmäisistä treeneistä alkaen Aku on osoittanut, että hän osaa torjua palloja keskivertoa kouvolalaista paremmin. Jos saunailloista suoriutuu puoliksikaan yhtä hyvin, niin meillä tulee hauskaa hänen kanssaan.

#33 Kasperi Kylen (Ensimmäinen kausi)

Jos Kouvola-kaksikko on pelottava ajatus monelle, niin turkulainen topparipari. Eerik ja Kassu ovat molemmat Turun lahjoja Kuopion Elolle. Kokoisekseen todella ketterä ja hyvä avaamaan peliä. Maalimäärä veikkaus Kassulle: 2. Vähemmän kuin minulle.

#35 Jeremias Loukojärvi (Ensimmäinen kausi)

Jere, Jerkku, Mias. En ole löytänyt hänelle vielä sopivaa lempinimeä joka sopisi minun suuhun. Mutta vielä se sieltä tulee. Minun silmissä suht monipuolinen hyökkääjä. Joukkueen menojalka. Kentällä ja sen ulkopuolella.

#37 Nuutti Luomala (Ensimmäinen kausi)

Taitaa olla joukkueen kuopus. Ensimmäisen kerran kun hänet näin niin ajattelin ”näinköhän riittää fysiikka”. Olin muuten väärässä. Vääntö tilanteissa todella vahva. Tällä hetkellä näen Nuutin enemmän puolustava laitapakkina, mutta tekee varmaan yli viisi häkkiä ja todistaa minut tässäkin vääräksi.

#88 Jarkko Korhonen (Ensimmäinen kausi)

Harhautuksissa Jakella on uskomattoman nopeat jalat. Sanoisin että en minä ainakaan pysy perässä, mutta se nyt ei itsessään ole vielä meriitti. Minusta ehkä parhaimmillaan pallollisena laitahyökkääjä, josta pääsee harhautuksillaan ajamaan keskelle. Ei niinkään välttämättä pystyjuoksuja tekevä pelaaja. Sanallinen arkkukin on kaiken lisäksi vielä hyvin varustettu.

#96 Roope Savolainen (Ensimmäinen kausi)

Roopelta on todella vaikea saada palloa pois. Se olisi kuin kärpästä yrität napata pöydältä. Aina se vain jotenkin ehtii alta pois. Silloinkin kun olet 100/100 varma että nyt jäi.
Kuopion tämän kauden kaunein jalkapalloilija! Ei muuta

#98 Konsta Heikkinen (Ensimmäinen kausi)

Alkuunsa näin Konstassa paljon samaa kuin itsessäni kymmenkunta vuotta sitten. Hyvä riistämään, tulee ruuhkasta yleensä pallon kanssa pois ja ei pelkää ottaa iskuja. Sitten kävikin ilmi, että Konstahan on myös pallollisena hyvä. Yhtäläisyydet päättyivätkin sitten siihen. Tukka tuntuisi kasvavan hyvin

– Niki Berg

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *